diumenge, 22 d’agost del 2010

El nou esclavatge del segle XXI

Esclavitut, esclavisme o esclavatge (totes del grec bizantí sklábos) és la condició que implica el control d'una o més persones contra la seva voluntat, obligades per la violència o d'altres formes de coacció. L'esclavitud s'ha utilitzat com a força de treball o bé com a mercaderia. La forma d'esclavitud que implica la propietat legal de les persones actualment està prohibida en tots els països del món.

A raò de les decissions que van més enllà.
Preocupa molt, l'impunitat i la dificultat que hi ha per ressoldre tot tipus de moviments de màfies, és la nova esclavitut d'aquest segle.
La sol·luciò ha de ser presa a nivell mundial, pèro tot aquell que tingui veu ha de fer costat per ajudar a pendre decissions correctes, per no generar mès confussiò i afegir-hi conflicte.
La decisió presa pel nostre alcalde, genera aquesta confussiò i enfrentament, els interlocutors han de ser vàlids, i no fer-ne més llenya.

I...
Nomès ens falta en M. Romero liderant aquesta problemàtica, es caòtic, aquest es un altre dels resultats de la gestiò d'en J. Sánchez capaç de pactar en qui faci falta per arrivar a malgovernar-nos.
Hem d'aturar aquests pseudopolitics que només miran pels seus interesos econòmics i prenen decisions, sense reflexionar les seves consequències

2 comentaris:

elbosquefantasma ha dit...

Que la "legalización" de cualquier actividad o cultivo, o comercio. Vaya a acabar con los problemas básicos que conllevan entre otros "Corrupción" y "exclavitud", ya sea de los que la practican, los que la cultivan o los que trapichean. Es una de las leyendas urbanas más extendidas.
"Ya hemos legalizado, ya esta solucionado" es un lema de un poder vergonzante, facilón, inútil e inepto.
¿Y si llega un negrito todavía más pobre, y pone su manta, fuera del "manterío legalizado"? ¿TIene derecho?,,, que hará el poder,,,,,, pues esperar que los "manteros legalizados" "regulen" a los mantas no legales.
Y eso es delegar las ordenanzas, la policía, el comercio, la recaudación,,,,, en manos de la élite mantera. Otro círculo de poder. y así de burbuja en burbuja........
Una cosa, la élite mantera nos sale más barata que la élite municipal.

Sonia Mirambell ha dit...

Problemática de cambio ...
Globalización económica/social ... y desde el primero hasta el último a sacar tajada de la "miseria humana" en el más amplio sentido de la palabra.
Ebosquef., me encanta leerte.