diumenge, 16 de maig del 2010

El Tothosap

Diari del Baix Penedès

M'ha encantat el comentari d'en Tothosap sobre la uniformitat caligràfica. A vegades pots estar d'acord, altres vegades no tant, però en aquest cas, com dic, a més de gaudir del doble i fí sentit de la lectura de lo que es pot arribar a comunicar en només 8 linees, he volgut deixar aquest apunt perquè al Tothosap no el preocupa si hi ha o no algú darrera -que no hi ha ningú tret dels que ho hem fet- sino el fet de que poguès haver-hi uniformitat cal·ligràfica, i no és el cas.

Hi van haver tantes cal·ligrafies com persones es van decidir a escriure, i tantes n'hi hauran com persones seguiran fent-ho ja que no és ni un dia, ni dos, que s'ha fet això dels cartells. L' important és la pluralitat, el bé comú i no el particular.

Havien retoladors de colors diferents: verds, vermells, blaus i no es van fer servir altres colors perquè no es veien be, no perquè no haguessin estat allà.

"A bon entenedor poques paraules basten".

Gràcies, Tothosap.

2 comentaris:

Juanjo Iglesias ha dit...

Yo también estoy de acuerdo, aquí hemos ampliado el famoso dicho de "para gustos colores" al de "para gustos colores y para colores disgustos", aunque esos disgustos sólo para unos pocos que prefieren disfrazar una democracia, con una oligarquía antinatura prepactada.

Pipo ha dit...

Ostres! Podria haver-me posat a pintar jo també tot i tenir la ma dreta enguixada.
Hauria quedat ben diferent!