diumenge, 21 de març del 2010

Sánchez: el rei de la demagògia i l'engany

Indignació és la paraula que una sent quan llegeix en la premsa articles en que l'alcalde de Calafell, el pitjor que mai ha tingut Calafell en tota la seva història des que tenim democràcia, fa certes declaracions.

Jordi Sánchez, qui va fer de tot quan estava a la oposició, que li feia la vida impossible a Olivella, que parlava lo pitjor de Romero i ara són ungla i carn (cul i merda sona massa fort, no?), que promovia la manifestació al passeig, que llençava propaganda a les bústies de tothom, ara diu que les opinions discordants són intoxicació, desinformació i politització. No ha entès res i ja no ho entendrà.

Diu que la manifestació del dia 3 està totalment polititzada.

Jo li diria vàries coses:
  1. si ho està, que digui per qui, per qué i com, ja que es defineix com un valent. Jo el defineixo com un covard ja que esperem des de fa 3 anys que tingui valor per parlar amb la AAVV que presideixo i no ens ha rebut encara. Perqué li hem demanat els d'AVSU, ICV, la plataforma 'no al poum' un espai a la nostra radio (és municipal, no privada) i no ha tingut el valor de donar-nos-lo
  2. Diu que no te sentit fer una manifestació quan alló que demanava ja està retirat. Menteix, no hi ha res en ferm, el mal ja està fet, però és que la protesta va més enllà de tot aixó. Però ell tampoc no hi arriba a entendre-ho. Ens tracta de tontets a tots perqué no hem entès el POUM. Es ell qui no entèn de qué va aquesta manifestació.
  3. Diu que ho fem el dissabte sant per agafar el màxim número possible de gent. Correcte, volem que el màxim nombre de veïns tinguin la llibertat d'escollir entre anar o no anar a la manifestació. No com ell, que va fer les presentacions del POUM quan no havia ningú al poble trets del residents habituals, i molts es van enterar pel blog de Nevot i les AAVV del que estava passant amb el POUM. Sobretot arrel de la desafortunada intervenció dels antiavalots a l'auditori de Calafell. No van tenir oportunitat de venir o no a les presentacions, simplement no hi eren i no se'ls va informar. Més clar l'aigua.
  4. Més. La suposada politització de que parla és mentida, rotundament mentida. Són els afectats qui van constituir una plataforma inicial contra aquest poum, i després se n'han fet altres plataformes més. Quan ja havien donat l'ok a fer la mani és quan han demant ajuda als partits i associacions per assesorament i suport. I no al revés.
  5. Ramón Ferré ens ha fet fora, tal com diu l'altre retall de premsa, mostrant un nul coneixement de la llei i un tarannà neofeixista. I per això el vàrem denunciar i demanem la seva inhabilitació per exercir un càrrec públic. Aquest senyor no te el coneixement, la educació i el respecte que s'ha d'esperar d'un regidor tinent d'alcalde.
  6. La manifestació no és contra el poum, sinó contra aquesta mena de projecte faraònic en època de crisi, mal muntat, mal estudiat, mal presentat, mal informat. I també perqué el veïns aprofitin per expressar el seu malestar contra una manera de fer les coses.
  7. L'alcalde ara corre i corre per evitar que vagi la gent a la manifestació. Va tenir dos plens per retirar tot el que diu que ha retirat (no hi ha res en ferm), però no va fer res quan podia fer-ho en aquell dos plens tret de canviar un guió per una P. Quins collons, parlant clar. Sí, perque quan va veure que el moviment associatiu tirava endavant amb la manifestació, el seu acolloniment (repeteixo, acolloniment) ha estat tan gran que ha muntat un plé extraordinari amb caràcter d'urgència i ara va perseguint i trucant a tots aquells a qui no va voler escoltar perqué una manifestació suposa per sobre de tot un crit públic davant dels mitjans que fa el poble, i també descrèdit, insatisfació i pèrdua de credibilitat però això últim no li hauria de preocupar, dons de credibilitat ja li queda ben poca. Amb mí, des d'aquell "confia en mi, Sònia, de fa 3 anys, credibilitat i confiança zero". M'has mentit, ens has enganyat a tots amb la llei de barris i a sobre ara vols dir que el nostre dret a manifestar-nos és fer política. Va home, va.
El fet és que amb alcaldes com aquest, el municipi no pot tirar endavant. S'agafa a la poltrona sigui com sigui. Ha fet fora al regidor de Segur -Parera- quan fa 3 mesos deia que si ell volia marxar ja ho faria. El mateix Romero, que es qui realment mou el que es mou, va dir que no havien de fer un màrtir, peró Sánchez prefereix fer fora a Parera i mirar de venir ell a fer de regidor de Segur (aquest "tumor", que deia fa poc) a veure com li explica a qui el vulgui escoltar alló que és inexplicable. I fa 4 dies no tenia ni temps per venir a les presentacions del POUM. Inexplicable.

La manifestació és perqué ens ha volgut fer callar, perqué no ha hagut participació ciutadana de veritat, ni consens, ni informació a temps i en el moment adequat, perqué s'ha jugat amb la vida de les persones (la vivenda, el negoci, la segona residència) i ho han fet amb una prepotència i una manca de transparència que sobrepassa els límits de la paciència i la tolerància.

Així que ens veiem el dia 3 d' abril. Perque ara sí que ho escoltarà, i ben fort. NO AL POUM.

3 comentaris:

Juanjo Iglesias ha dit...

Muy buena la entrada Sonia, clara y concisa. Contundente porque hay que empezar a hablar claro de los movimientos de estos personajes.
Cuando las personas no tienen argumentos y el orgullo les impide pedir disculpas, la mentira es lo único que les queda.
Nos vemos el día 3 de abril.

Segur Park ha dit...

Buff!!!, con la información clara y en el momento preciso no se llega a límites perjudiciales.
Saludos

Sonia Mirambell ha dit...

Gracias amigos, a veces,una cree vivir en un desatino absoluto!