divendres, 5 de març del 2010

Confia en mí...



En aquesta doble fotografia podeu veure la primera manifestació, el 14 de desembre de l'any 2007, en que un bon nombre de veïns de Segur vàrem sortir al carrer a manifestar-nos. Aquí es va generar l'avsu, associació de veïns que presideixo i també es van generar més coses que explico a continuació, perqué he tingut molta paciència i he estat confiada en la paraula d'algú que l' únic que ha demostrat és no es pot confiar en ell.

Aquesta manifestació va fer sortir l'alcalde a rebre-la, perqué ell no sortia, estava al seu despatx. Feia mesos que Jordi Sánchez era alcalde de Calafell. I en aquesta foto, en la que soc jo qui està d'esquena amb un megàfon a la mà, al costat de Manuel, un bon amic segurenc, com jo mateixa, podeu veure a Jordi Sánchez, a qui no li agraden les manifestacions, parlant amb mi; i va ésser aquí on em va fer una promesa:

Sònia, confia en mí, tot això ho arreglarà la Llei de Barris. No us preocupeu
I així va acabar 2007, va passar 2008, 2009 i ara, al 2010, resulta que no s'havien mirat be lo de la Llei de Barris i que Segur no reuneix els requisits per ésser presentat amb uns mínims; resulta que han presentat una zona de Calafell on poden mirar de rascar uns vots amb aquesta promesa perque a Segur ho tenen molt cru; resulta que la Llei de Barris ja no vindrà i que els equipaments que prometien era en base a un POUM del que ja està tot dit, tret de la manifestació del 3 d'abril a la que convido a anar-hi a tothom que estigui en desacord amb aquest ajuntament (comerciants, afectats i no afectats, veïns i estiuejants).

Promeses, promeses. "Confia en mi", paraules, paraules i només paraules. Allò que el vent s'endugué.

Desprès d'aquella 'mani' es va constituïr la associació de veïns AVSU. Des de llavors esperem a que l'ajuntament ens rebi. Li hem de manat per escrit, però el silenci administratiu és la resposta que hem tingut aquests 3 anys. Hem demanat el port -aquest port que no és de tots, pel que es veu- per fer un acte lúdic i se'ns ha denegat, tractant d'enviar-nos al camp de futbol on no passa gairebe ningú; com a associació vàrem demanar ajuts a l'ajuntament i la callada per resposta va ser la tònica general. L'alcalde ens ha escridassat als plens, ara que el graven i surt als blogs sembla que ja no ens escridassa però ens fa callar. I Ramón Ferré, regidor de territori i má dreta de l'alcalde ja va quedar registrat en video quin tracte ens dispensa. Denunciat està al jutjat d' El Vendrell.

Per això, quan arribi la campanya electoral, espero no veure la cara del nostre actual alcalde demanant que confiem 4 anys més en ell, perqué com a ciutadana em sento enganyada. Com a presidenta de l' avsu, estafada. Com a persona, decebuda. I per sobre de tot, trista. I farta de que es creguin amb dret a prendre'ns el pel.

Confia en mí, Sònia...

...i aquest és el resultat: