dijous, 4 de febrer del 2010

Internet, blogs i web 2.0

Avui he vist que comencen els candidats a tirar endavant allò que al Blog de Segur ja van dir fa temps que passaria, apuntar-se a la inmediatesa i proximitat d'un blog com a eina de participació i comunicació amb el ciutadà.

Tinc aquest blog creat des de fa temps, però fins començat febrer no havia decidit posar-lo en marxa. Ho vaig fer amb la presentació de l'avís de concentració en contra del POUM. Avui he vist que Joan Olivella, cap de CiU i candidat a l'alcaldia ha obert la 'veda' en el sentit de que com a cap de llista és el primer que aprofita els avantatges de la Web 2.0

No dubto que aquesta eina serà molt profitosa i, per sobre de tot, molt important en les properes eleccions, que tot apunta que estaran disputadísimes.

Venen temps interessants. I a la Xarxa de xarxes es disputarà una bona part de la 'batalla' política. Que guanyi el millor.

1 comentari:

Juanjo Iglesias ha dit...

Yo en vez de que gane el mejor, prefiero que gane el más honesto y haga algo bueno por el municipio. El concepto de mejor podría dar múltiples interpretaciones. Y hemos comprobado que el mejor depende para qué, resulta ser el peor para el bien del municipio.
¿verdad que nos entendemos?
Un beso